Pui Shanghai

de kamy in Pui, 13 Sep 2011 | 7142 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 ou
  • 1 lg.mustar(cu varf ,sa zic asa)
  • 2 lg.sos de soia
  • sare,piper
  • marar
  • faina
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Shanghai:

Punem untr-un castronel,oul,mustarul,sosul de soia,putina sare si piper si batem bine pana se omogenizeaza.Adaugam mararul verde.

Pieptul de pui curatat il taiem fasii,il saram,piperam si-l dam prin faina.Scuturam surplusul de faina,il dam prin amestecul de ou si-l punem la prajit in ulei incins.

Se serveste cu cartofi prajiti si salata de rosii.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Shanghai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

diaconta 1

13.09.2011, 21:31

musai sa-l mancam cu betisoarele eu zic ca mai bine

kamy 1

13.09.2011, 21:57

rduard,,,,multumesc

kamy 1

13.09.2011, 21:58

dia....daca asa zici tu,musai sa ma-nvat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pasare